Har du behov av en spolning av din växellåda?

Äger man en bil eller lastbil så kan det vara att man behöver en växellådsspolning. En växellåds spolning​​​ tar bort smuts och andra partiklar som inte ska vara där. Det är viktigt att ta hand om sitt fordon, så att det fungerar ute på vägarna. Du som behöver se över din bil eller lastbil kan vända dig till Bil&Lastvagnservice i Sävsjö. 

Denna verkstad kan reparera bilar, lastbilar och släpvagnar. De kan även spola din växellåda, laga stenskott eller byta rutan helt. De kan också utföra hjulinställningar, samt mycket mer. Detta företag är mångsidigt och dessutom väldigt kompententa inom sina områden.

Få en växellådsspolning av din automatlåda

En växellåds spolning gör man för att få bort all olja när den ska bytas ut. Detta kan även kallas en mängd andra namn, som transmissionflush, automatlådeflush eller spolning av lådan. Man spolar helt enkelt igenom hela lådan så att allt försvinner, sedan kan man fylla på ny, fräsch olja. 

Om du har behov av att göra just detta, så kan du vända dig till Bil&Lastvagnservice i Sävsjö. Eftersom de är en verkstad så kan de även hjälpa dig med andra saker som rör din bil, eller din lastbil. De kan även hjälpa dig med din släpvagn om du behöver. Om du vill veta mer om detta företag eller vad de har för olika tjänster som de erbjuder, så kan du besöka deras hemsida. Det går även bra att kontakta dem och prata med dem om vad du behöver.